Vazquez: “Soms kan je gewoon geen neen zeggen”

Vazquez: "Soms kan je gewoon geen neen zeggen"

31 december 2015 11:46 - Nu de overgang van Victor Vazquez naar Cruz Azul nog slechts een formaliteit lijkt, blikt de Spaanse spelmaker van blauw-zwart terug op zijn periode in Brugse loondienst.

Afgelopen zomer stonden de koffers van Vazquez al klaar om te vertrekken. Maar dat gebeurde uiteindelijk niet. “Ik dacht vorige zomer dat ik na mijn goede seizoen wel zou wegraken. Toen er niets uit de bus kwam, had ik het héél moeilijk om dat te aanvaarden”, is de Spanjaard eerlijk in HLN.

“Ik had na vier jaar Club nood aan een nieuwe uitdaging. Gelukkig bood Cruz Azul uiteindelijk de gevraagde 2 miljoen euro”, gaat hij verder. “Ik denk dat iedereen wel gezien heeft dat ik mentaal echt niet klaar was om te presteren. Uiteindelijk ben ik wel weer recht gekropen en heb ik toch nog enkele goede matchen kunnen spelen. Ik wilde me ook tonen, omdat ik deze winter absoluut weg wilde.”

“Een land met fantastische temperaturen, waar Spaans gesproken wordt en ik een geweldig salaris krijg. Soms kan je gewoon geen neen zeggen. Ik moet aan de toekomst van mijn familie denken, hé. Misschien was dit wel de laatste kans om zoveel te kunnen verdienen”, besluit Vazquez.

Afscheid van een geweldige voetballer

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.