Verbauwhede wil terug naar België: “Ik ben fit en gratis”

Verbauwhede wil terug naar België Ik ben fit en gratis

02 december 2015 07:50 - Glenn Verbauwhede lag van 2004 tot 2010 onder contract bij Club, maar kwam slechts tien keer in actie voor de eerste ploeg van blauw-zwart. Al heeft dat ook te maken met zijn driejarige uitleenbeurt aan Kortrijk. Daarna trok hij voor een korte periode naar Westerlo, om vervolgens enkele jaren in Zuid-Afrika te vertoeven. Op sportief vlak viel het tegen door blessures, maar hij werd er naar eigen zeggen wel een beetje een ander mens.

“Zuid-Afrika heeft me volwassener gemaakt. Ik werd vorig seizoen uitgeleend aan Free State Stars en moest elke dag 300 kilometer heen en terug rijden. De armoede die ik onderweg gezien heb, geeft toch een andere kijk op het leven. Materialisme zegt me niets meer”, vertelt hij.

Intussen is het contract van Verbauwhede bij de Zuid-Afrikaanse topclub Mamelodi Sundowns in onderling overleg verbroken. De 30-jarige goalie had er namelijk geen uitzicht meer op speelkansen. De gewezen doelman van Club Brugge is dan ook op zoek naar een nieuwe ploeg. Daarvoor zou hij zijn oog op de Jupiler Pro League hebben laten vallen. “Ik ben fit, gratis én heb geen hoge salariseisen”, prijst de doelman zichzelf aan in Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.