Verhaeghe houdt de druk af: “De titel moét niet”

Verhaeghe houdt de druk af De titel moét niet

01 december 2015 12:46 - Club Brugge en zijn trouwe supporters wachten intussen al meer dan tien jaar op de titel. De voorbije seizoenen was blauw-zwart er vaak dichtbij, maar liep het in extremis nog mis. Toch vindt voorzitter Bart Verhaeghe dat de titel geen must is.

“Natuurlijk gaan we meedoen voor de titel, maar mijn statement blijft dat wij het de voorbije jaren niet slecht gedaan hebben. Voor mij moét de titel dus niet”, vertelt Verhaeghe enigszins verrassend aan HLN.

“We zijn twee keer tweede en twee keer derde geworden. Bovendien hebben we telkens meegestreden voor de titel. Vorig jaar wonnen we de beker en hebben we voor het eerst sinds lang een Belgische club tot in de kwartfinales van de Europa League gebracht.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.