Verheyen: “Ik zie hem nog topschutter worden”

Verheyen: "Ik zie hem nog topschutter worden"

08 december 2015 07:16 - Jelle Vossen heeft ondanks een aarzelende competitiestart van blauw-zwart al zeven competitietreffers achter zijn naam staan. De 26-jarige Limburger is dan ook een echte goalgetter, zoals hij in het verleden al meermaals bewees in de Belgische competitie. Gert Verheyen analyseert.

“Er waren twijfels of hij de rol van centrumspits wel zou aankunnen”, vertelt Verheyen in Het Belang van Limburg. “Maar zoals Club nu speelt, staat hij nooit afgezonderd. Er is heel veel beweging rond hem. Die spelers fungeren als bliksemafleider en hij kan ermee combineren. Dat past perfect bij zijn manier van spelen.”

Daarnaast haalt Verheyen de loftrompet boven voor het scorend vermogen van de Brugse spits. “Vossen is een instinctvoetballer. Op het vlak van afwerking kent hij in België zijn gelijke niet. Als Preud’homme hem veel opstelt, zie ik hem nog topschutter worden”, besluit hij.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.