Verschrikkelijk nieuws voor Jelle Vossen

Verschrikkelijk nieuws voor Jelle Vossen

07 december 2015 05:30 - Er was zondagnamiddag opnieuw een belangrijke rol weggelegd voor Jelle Vossen. De 26-jarige goalgetter nam al na acht minuten het openingsdoelpunt voor zijn rekening en lag zo mee aan de basis van de negende opeenvolgende overwinning in Jan Breydel. Na zijn doelpunt werd de spits even emotioneel. Intussen maakte hij bekend waarom.

Vossen droeg zijn zevende competitietreffer van het seizoen namelijk op aan zijn overleden grootvader. De Limburgse spits had een erg speciale band met hem en wees na zijn goal richting de hemel als eerbetoon.

“Je was, je bent en je zal altijd mijn held blijven. Slaap zacht, ik hou van je ♥”, klinkt het op zijn officiële Instagram-account. Bij deze willen wij Jelle dan ook heel veel sterkte toewensen!

You were, you are and you’ll always be my hero… Sleep tight, I love you ❤️

Een foto die is geplaatst door Jelle Vossen ⚽✌ (@vossenjelle) op

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.