“Vertrek van Vazquez kan goeie zaak zijn voor Vanaken”

"Vertrek van Vazquez kan goeie zaak zijn voor Vanaken"

25 december 2015 06:26 - Nu Victor Vazquez zo goed als zeker naar het Mexicaanse Cruz Azul trekt, is het aan zomeraanwinst Hans Vanaken om te bewijzen wat hij in zijn mars heeft. Ondanks het feit dat met Vazquez een uitstekende spelmaker zou wegvallen, ziet voormalig assistent-bondscoach en co-commentator Eddy Snelders ook voordelen voor blauw-zwart.

“Het vertrek van Vazquez is in de eerste plaats een goede zaak voor hem zelf. Hij krijgt een langdurig contract in een andere competitie aangeboden en daar zat hij toch wat op aan te sturen. Hij voelt de druk in België groter worden en het is ook niet zo dat hij elke week op een constant niveau presteert”, opent Snelders zijn betoog.

“Ook voor Vanaken kan het een goede zaak zijn”, gaat hij verder. “Hij heeft Club veel geld gekost, maar als nieuwe jongen kon hij zijn stempel nog niet echt drukken en blijkbaar is het moeilijk om hem samen met Vazquez in één ploeg te krijgen. De aanwezigheid van Vazquez is ook een rem voor hem.”

“Bij een vertrek van de Spanjaard zou hij meer vrijheid en vertrouwen krijgen om elke week te kunnen spelen. Dat hoop ik toch, want anders is hij een miskoop. Maar zover zijn we nog niet”, besluit Snelders in Krant van West-Vlaanderen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.