“Vertrek Vazquez zal Hans optimaal laten renderen”

"Vertrek Vazquez zal Hans optimaal laten renderen"

30 december 2015 18:18 - Nu Victor Vazquez Club zal verlaten voor het Mexicaanse Cruz Azul, is het aan Hans Vanaken om te laten zien wat hij in zijn mars heeft als blauw-zwarte spelmaker. Jos Daerden reageert.

Tegen KV Kortrijk bewees de 23-jarige Limburger dat hij het wel degelijk in zich heeft om het vertrek van Vazquez op te vangen. Na een teleurstellend seizoensbegin lijkt Vanaken dan ook helemaal klaar om de critici de mond te snoeren.

“Als Vazquez vertrekt, zie ik Hans zijn kans grijpen”, opent Daerden in Het Belang van Limburg. “Niet dat hij bang is voor concurrentie. Maar hij zal nu meer speelminuten krijgen en dat heeft hij nodig om optimaal te renderen. Bovendien denk ik dat hij bevrijd zal zijn. Met hem in de ploeg kan je trouwens verschillende systemen spelen”, besluit de gewezen voetballer.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.