Vier bekende gezichten becommentariëren zondag Club – Anderlecht

Vier bekende gezichten becommentariëren zondag Club - Anderlecht

Zondagnamiddag staat dé topper van de twintigste speeldag op het programma. In een uitverkocht Jan Breydel gaat Club Brugge tegen Anderlecht op zoek naar 30 op 30. Voor deze topwedstrijd pakt PlaySports uit met een ‘specialleke’. 

Zo zal Telenet twee van zijn tv-kanalen aan rasechte supporters uitlenen. Niemand minder dan Freddy De Vadder, een groot supporter van blauw-zwart, zal zondagnamiddag in de huid kruipen van voetbalcommentator tijdens Club – Anderlecht. Hij krijgt daarbij assistentie van Günther Lesage.

Voor paars-wit zal Koen De Graeve zijn analyse doen over de topper tussen de twee aartsrivalen. Co-commentator van dienst is Bram Van Deputte. Kies jij toch liever voor de gebruikelijke stem van Filip Joos, dan kan dat vanzelfsprekend ook. Onderstaand de verschillende kanalen en opties.

Play Sports HD1 (200): Filip Joos
Play Sports HD2 (201): Freddy De Vadder met co-commentator Günther Lesage
Play Sports HD3 (202): Koen De Graeve met co-commentator Bram Vandeputte

Bij deze alvast een voorsmaakje.


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.

, , , , ,

Comments are closed.