Vormer: “Het moet nog altijd bewezen worden op het veld”

Vormer Het moet nog altijd bewezen worden op het veld

09 december 2015 21:24 - Donderdagavond moét Club Brugge voorbij FC Midtjylland om Europees te overwinteren. Ruud Vormer blikt vooruit.

Vormer verlengde vandaag Slimste Mens ter Wereld-gewijs zijn contract. “Het heeft een tijdje geduurd, maar dat is normaal bij contractonderhandelingen. Ik ben in elk geval blij dat ik nog een tijd bij Club Brugge kan spelen”, vertelt de Nederlander op de officiële website.

De middenvelder gaat de Europa League-wedstrijd tegen de Deense landskampioen met vertrouwen tegemoet. “We zijn klaar voor de match. We zitten in een positieve flow en die moeten we behouden. We hebben een goed team, dus we kunnen hier morgen winnen.”

De grote spanning die op de wedstrijd zit, is geen probleem voor de Brugse sterkhouder. “Bij een team als Club Brugge is er altijd druk. Vorig seizoen zat alles mee, terwijl we nu even een mindere periode gehad hebben. Maar daar zijn we doorheen. We hebben nu hetzelfde positieve gevoel als vorig jaar, maar het moet nog altijd bewezen worden op het veld.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.