Vormer reageert op contractverlenging: “Brandend van ambitie”

Vormer reageert op contractverlenging Brandend van ambitie

10 december 2015 05:51 - Ruud Vormer maakte woensdag het geweldige nieuws bekend dat hij zijn lot tot 2020 aan Club Brugge verbindt. Intussen heeft de middenvelder ook kort gereageerd op zijn contractverlenging.

Toen de Nederlandse sterkhouder in Slimste Mens ter Wereld-stijl zijn verlengd verblijf in Jan Breydel aankondigde, reageerde de blauw-zwarte aanhang euforisch. Ook Vormer zelf is erg blij met zijn vernieuwde overeenkomst.

“Ontzettend tevreden met mijn nieuw contract bij Club Brugge. Brandend van ambitie om samen met deze mooie club meer prijzen te winnen!!!”, stuurde hij via zijn officiële Twitter-account de wereld in.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.