Vormer: “We waren kleine kinderen”

Vormer We waren kleine kinderen

13 december 2015 16:30 - Club Brugge ging zondagnamiddag kansloos onderuit op Sclessin. Ruud Vormer analyseerde na de match wat er allemaal fout liep.

Club begon goed aan de wedstrijd, maar mocht toch erg blij zijn met de brilscore na 45 minuten. “In de eerste helft lukte het nog wel aardig. We hadden een paar kansjes en Standard was vooral gevaarlijk via standaardsituaties”, doet Vormer zijn verhaal bij PlaySports.

“Als je in de tweede helft dan meteen een rode kaart krijgt, dan weet je dat het heel moeilijk wordt. In zo’n wedstrijden moet je mannen zijn en wij waren vandaag kleine kinderen”, besluit de Nederlander.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.