Vossen verklaart rode kaart Papazoglou: “Dat is ons probleem niet”

Vossen verklaart rode kaart Papazoglou: "Dat is ons probleem niet"

26 december 2015 16:38 - Club Brugge heeft zich na de ruime nederlaag tegen Anderlecht herpakt met een 1-4-overwinning in Kortrijk. Jelle Vossen scoorde niet, maar had wel een opvallende rol tijdens de rode kaart van Papazoglou.

“Ik denk dat het een tegenaanval was van Kortrijk”, opent Vossen zijn interview aan PlaySports. “Papazoglou speelt de bal in naar links en dan wil ik gewoon wat voor hem lopen om hem niet op snelheid te laten komen.”

“Daarna komen we neus aan neus te staan en heeft hij een reactie in huis. Die was niet nodig volgens mij. Maar dat zijn nu eenmaal dingen die gebeuren in het voetbal. Het is dan kwestie van geen domme dingen te doen. Papazoglou deed een gebaar alsof ik iets met mijn elleboog had gedaan, maar ik ben enkel voor hem gaan lopen. Maar oké, dat is ons probleem niet”, aldus de Brugse spits.

Tot slot kwam Vossen ook nog even terug op zijn vervanging. “Ja, ik was graag blijven staan”, geeft hij toe. “Je weet dat er tegen tien man ruimtes komen en dan wil je blijven staan. Maar ik ben heel blij dat Abdou en Rafa nog scoren. We trekken met een goed gevoel richting winterstop.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.