Vriend van Vazquez: “Het komt wel goed met Victor”

Vriend van Vazquez Het komt wel goed met Victor

23 december 2015 17:08 - Victor Vazquez wil graag andere oorden opzoeken en heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar het Mexicaanse Cruz Azul. Naast een monstercontract dat hij er aangeboden krijgt, zou hij er ook een goede vriend tegen het lijf lopen.

Marc Crosas, die in zijn jeugdjaren nog samen met Vazquez bij FC Barcelona speelde, vertoeft sinds dit seizoen bij Cruz Azul. Hij kan niet wachten tot de Brugse draaischijf hem komt vervoegen.

“Victor heeft veel zin om naar Mexico te komen”, vertelt Crosas aan een Fox Sports. “Hij heeft het talent om hier te schitteren en met zijn fysieke paraatheid komt het ook wel goed. Ik twijfel er niet aan dat hij zich snel zal aanpassen”, klinkt het.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.