Waar kan je Club Brugge – Lokeren volgen?

Waar kan je Club Brugge - Lokeren volgen

03 december 2015 07:55 - Donderdagavond is het Jan Breydelstadion het decor voor de bekerwedstrijd tussen Club Brugge en Sporting Lokeren. Maar waar kan je deze wedstrijd nu volgen?

Degene die niet naar het stadion trekken en de wedstrijd op televisie willen kijken, zullen zich tot PlaySports moeten wenden. Om 20.40 uur begint de uitzending met commentator Bram Lambert. Vanzelfsprekend zal BlauwZwartFans meteen na affluiten verslag uitbrengen van het bekerduel.

Vanaf 22.35 uur en dus onmiddellijk na de wedstrijd zal er live geloot worden voor de kwartfinales in de Croky Cup. Geert De Vlieger zal Bram Lambert hierbij assisteren. Mits Club Brugge donderdagavond doorstoot, kan je deze loting in realtime opvolgen via BlauwZwartFans.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.