Waarom Charleroi op een klein mirakel moet hopen in Jan Breydel

Waarom Charleroi op een klein mirakel moet hopen in Jan Breydel

05 december 2015 13:50 - Na een moeilijke seizoensstart, lijkt Club Brugge stilaan op kruissnelheid te komen. Hét pijnpunt van weleer is op dit moment helemaal weggewerkt: het incasseren van een teveel aan tegendoelpunten.

Als we de drie competities naast elkaar leggen, valt het op dat Sébastien Bruzzese zich slechts twee keer gewonnen moest geven in zijn laatste 720 minuten tussen de Brugse palen. In diezelfde acht wedstrijden vond Club zelf wél 14 keer de weg naar doel.

Voortgaand op de statistieken zou Charleroi alleszins geen problemen mogen opleveren. De Carolo’s kwamen 43 keer op bezoek in Jan Breydel en trokken daarvan 34 keer huiswaarts zonder punten. Bovendien won Club dit seizoen ál zijn competitiewedstrijden in eigen huis. En dat met een doelpuntensaldo van 24 tegen 3!

Daardoor komen we in het mooie gezelschap van onder meer FC Barcelona, Bayern München en Olympiakos Piraeus. Ook zij zijn tot dusver ongenaakbaar op eigen terrein. Dat meldt de officiële website. Benieuwd of straks ook Felice Mazzu en zijn manschappen eraan moeten geloven.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.