Wijnants heeft tip voor MPH: “Geniet daar een keertje van”

Wijnants heeft tip voor MPH Geniet daar een keertje van

07 december 2015 18:40 - Club Brugge won afgelopen zondag met 2-1 van Charleroi en zet zo een indrukwekkende reeks van 27 op 27 neer in Jan Breydel. Desondanks ziet de Brugse coach er volgens Stef Wijnants niet altijd even gelukkig uit. Hij heeft dan ook raad voor MPH.

Club was, net als tegen KV Mechelen, heer en meester tegen Charleroi. Ook al doet de 2-1-eindstand anders vermoeden. “Die ruime cijfers had Club gisteren ook moeten halen. Maar goed, Club heeft negen keer thuis gespeeld en negen keer gewonnen”, vertelt Wijnants aan Sporza.

“Ik zou alleen tegen Michel Preud’homme willen zeggen: geniet daar een keertje van, van dat goede spel. Want op de persbabbel na de wedstrijd klonk hij toch weer een beetje zuur en diende hij journalisten van antwoord die vinden dat Jelle Vossen niet echt als diepe spits kan spelen.”

“Tover een kamerbrede glimlach op je gelaat, zou ik zeggen”, gaat Wijnants verder. “Want die zie ik helaas niet. Bij Jelle Vossen wél. Die is helemaal terug. Die moet vertrouwen krijgen en voelen. Dat verdient hij elke week meer. Hij zal dit seizoen niet ver van de titel van topschutter eindigen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.