Zaakwaarnemer Vormer: “Nog geen witte rook”

Zaakwaarnemer Vormer Nog geen witte rook

03 december 2015 07:34 - Zowel bestuur, trainers, spelers als supporters zijn het erover eens: Ruud Vormer is een toppertje. Blauw-zwart wil zijn Nederlandse sterkhouder dan ook graag nog wat langer in Jan Breydel houden. De zaakwaarnemer van Vormer reageert.

Zoals eerder deze week gemeld, praten Club en Vormer over een contractverlenging. De middenvelder, die momenteel nog tot 2017 onder contract ligt, ziet zijn verbintenis wellicht zowel verlengd als verbeterd worden.

“Het uitgangspunt is een nieuw contract te sluiten tot midden 2019”, bevestigt zaakwaarnemer Winny Haatrecht aan De Telegraaf. “Maar er is nog geen witte rook”, gaat hij verder. “Normaal gesproken gaat die er wel heel snel zijn”, stelt hij de Club-fans gerust.

Vormer vindt het heerlijk vertoeven bij Club Brugge en steekt niet onder stoelen of banken dat hij graag wil blijven. “Ik heb het hier bijzonder goed naar mijn zin en voel de waardering. Dit seizoen gaat het met vijf doelpunten en vier assists lekker, maar ik weet dat ik nog beter kan”, aldus de box-to-box speler.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.