Zeven A-kernspelers kloppen beloften van Oostende

Zeven A-kernspelers kloppen beloften van Oostende

04 december 2015 21:36 - De Brugse beloften hebben vrijdagavond met het kleinste verschil gewonnen van KV Oostende. Onder meer Bjorn Engels kreeg opnieuw de kans om matchritme op te doen. De centrale verdediger kon zoals vooraf gepland de 90 minuten volmaken, maar kreeg wel een stevige trap te verwerken.

Blauw-zwart begon aan de wedstrijd met maar liefst zeven A-kernspelers: Jens Teuckens, Dion Cools, Jean-Charles Castelletto, Bjorn Engels, Sander Coopman, Mikel Agu en Dylan Seys.

Dennis Van Vaerenbergh, die onlangs nog brons pakte met de U17 op het WK in Chili, nam na 68 minuten het enige doelpunt van de wedstrijd voor zijn rekening. Zo kloppen de blauw-zwarte beloften de tweede in de stand en schuiven ze op naar een gedeelde zevende plaats.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , , , , ,

Comments are closed.