Zo gaven De Vadder & co commentaar tijdens Club – Anderlecht

Zo gaven De Vadder & co commentaar tijdens Club - Anderlecht

23 december 2015 18:41 - Play Sports pakte afgelopen zondag uit met een opvallend initiatief. Naast Filip Joos mochten immers ook Freddy De Vadder & Günther Lesage voor blauw-zwart en Koen De Graeve & Bram Lambert voor paars-wit de wedstrijd becommentariëren. 

“Daar is Anderlecht in dat lelijk diarree-groen” en “Om het met de woorden van Tom Soetaers te zeggen: ‘Als Brugge scoort, staan ze gelijk'”. Het zijn maar enkele voorbeelden van de vele goeie quotes van De Vadder en Lesage.

#clubfan vs #rscafan

"Als Brugge nu scoort, dan staan ze gelijk he…" #clubfan"Je hoort het soms kraken tot hierboven…" #rscafanVan wie heb jij het meest genoten afgelopen zondag? #samenstraffer

Posted by Play Sports on Wednesday, December 23, 2015

Wie nog meer quotes à la “Er zit een trampoline onder de doellijn van Proto” wil lezen, kan hier terecht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.