Zuidtribune op zijn best in bekerduel

Zuidtribune op zijn best in bekerduel

04 december 2015 08:53 - Donderdagavond versloegen Michel Preud’homme en de zijnen het Lokeren van Georges Leekens na een late goal van Stefano Denswil. Hoewel Jan Breydel allesbehalve vol was gelopen voor de bekerconfrontatie, liet de Zuidtribune in positieve zin van zich horen.

Terwijl normaal gesproken voornamelijk de Noordtribune voor de sfeer moet zorgen in Jan Breydel, was donderdagavond ook de Zuidtribune helemaal in vorm. De “FC Bruges”-gezangen klonken, naar verluidt onder impuls van een Blue Army-delegatie, alleszins luider dan anders.

Misschien hét ideale moment om bij de volgende thuismatch, op zondag 6 december om 14.30u tegen Charleroi, nog eens een gezamenlijke “Come on you blues” van Noord naar Zuid te proberen? Spread the word! 🙂

Vanzelfsprekend liet ook de spionkop van zich horen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.