Afgelopen jaar door het voetbaloog van Tuur Dierckx

Afgelopen jaar door het voetbaloog van Tuur Dierckx

03 januari 2016 17:12 - Tuur Dierckx kreeg tot dusver 608 speelminuten dit seizoen en vond daarin vijf keer de weg naar doel. Bij deze een overzicht van de mooiste beelden van het jaar van de 20-jarige flankaanvaller.

Door zijn tomeloze inzet is Dierckx één van de publiekslievelingen in Jan Breydel. Onderstaande beelden bewijzen dat de “no sweat, no glory”-leuze Dierckx op het lijf geschreven is. Hopelijk in 2016 nog meer van dat!

Happy New Year – Tuur Dierckx from Sporthouse Group on Vimeo.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.