Anthuenis zag 4 sterkhouders bij Club: “Brugge van eerste helft is titelkandidaat”

Anthuenis zag 4 sterkhouders bij Club: "Brugge van eerste helft is titelkandidaat"

26 januari 2016 05:40 - Club Brugge deed afgelopen zondag wat het moest doen: de drie punten pakken op de Freethiel. Omdat Waasland-Beveren in de tweede helft dicht bij een gelijkmaker kwam, kreeg blauw-zwart hier en daar kritiek. Maar Aimé Anthuenis doet daar niet aan mee. Integendeel zelfs.

“Het Brugge van de eerste helft is kandidaat voor de titel, voor zover je dat nu al kan zeggen. Vanaken was zeer sterk en de flanken met Gedoz en Izquierdo vielen maar moeilijk af te stoppen, al werden ze in de tweede helft iets te individueel”, aldus Anthuenis.

Ook over de Brugse defensie was de voormalige bondscoach erg te spreken. “Achteraan kon me het centrale duo met de wederoptredende Mechele zeker bekoren.” Toch ziet hij één positie waarop blauw-zwart zich nog kan versterken. “De linksachter blijft zonder De Bock een teer punt. Cools trekt zijn plan, maar is nog heel jong en De fauw is een noodoplossing”, besluit Anthuenis in De Zondag.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , , ,

Comments are closed.