Basisplaats Vazquez zorgt voor eerste winst Cruz Azul

Basisplaats Vazquez zorgt voor eerste winst Cruz Azul

27 januari 2016 19:23 - Victor Vazquez heeft zijn eerste speelminuten bij Cruz Azul achter de rug. Afgelopen zondag mocht hij in de competitie zes minuten voor affluiten invallen in het met 3-2-verloren duel tegen León en dinsdagnacht stond hij voor het eerst in de basis tijdens het bekerduel tegen Venados.

De bekerwedstrijd tegen tweedeklasser Venados werd met 1-0 gewonnen na een doelpunt van Jorge Benítez. Het was meteen de eerste winst voor Cruz Azul in het nieuwe seizoen.

Na de match tegen Venados had de ploegbus het stadion verlaten zonder Vazquez en ploegmaat Fabio Santos. De twee achtergelaten spelers besloten dan maar om de taxi te nemen.

In de competitie kon Cruz Azul tot dusver nog niet winnen. In drie wedstrijden heeft de Mexicaanse club slechts twee puntjes kunnen sprokkelen. Het lijkt er voorlopig dus niet op dat Club straks op een kampioenenbonus moet rekenen, al kan Vazquez daar als hij ook in de competitie speelt misschien wel verandering in brengen!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.