BlauwZwartForum geeft er de brui aan

BlauwZwartForum geeft er de brui aan
Het grootste en meest bekende forum over Club Brugge houdt er definitief mee op. BlauwZwartForum bestond exact tien jaar (2006-2016).

19 januari 2016 20:13 - BlauwZwartForum.be was een decennia lang een uitlaatklep voor alle soorten Club-supporters: eeuwige positivo’s, doemdenkers, insiders, allerhande typetjes, trolls en ga zo maar door. Zelfs de pers kwam er geregeld meelezen.

Het forum kwam in 2011 uitgebreid in de pers toen Stijn Stijnen onder de schuilnaam ‘frigo’ kritiek geuit zou hebben aan het adres van concurrenten Geert De Vlieger en Colin Coosemans. De broer en vriendin van de doelman sloegen mea culpa.

Forumbericht Stijn Stijnen op BlauwZwartForum

Volgens forumeigenaars ‘Saf’ en ‘Witse’ is de tijd gekomen om ermee op te houden. Zij stellen voor dat anderen nu met initiatieven komen. Mogelijk nemen anderen de forumfakkel over. Mochten zij niet in hun opzet slagen, dan zal BlauwZwartFans zo snel mogelijk een alternatief voorzien.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.