De Bock maakte het iets té bont op oudejaarsnacht

De Bock maakt het iets té bont op oudejaarsnacht

02 januari 2016 14:45 - De boog kan niet altijd gespannen staan. Zeker niet tijdens een weekje vakantie waarin Nieuwjaar gevierd wordt. Al was Laurens De Bock misschien iets té enthousiast in zijn festiviteiten. 

Onze linksachter bracht oudejaarsnacht samen met zijn vrienden door in een café in Wetteren. Volgens HLN gingen De Bock en zijn vrienden tussen 2 en 3 uur ’s nachts naar buiten en sneuvelde er een achterruit van een geparkeerde Fiat 500.

Volgens de verdediger ging het om een ongeluk. Hij kent de eigenares van de wagen persoonlijk. Ze vierde Nieuwjaar in hetzelfde café, maar merkte haar beschadigde autoruit pas op toen ze samen met haar vriend naar huis wilde vertrekken. De Bock nam gisteren contact op met de vrouw in kwestie om zich te excuseren. Hij zal alle kosten vergoeden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.