Bracht Duarte minder geld op dan verwacht?

Bracht Duarte minder geld op dan verwacht?

27 januari 2016 18:24 - Oscar Duarte verlaat Club Brugge en tekent een contract voor 3,5 jaar bij Espanyol. Hoewel blauw-zwart eerder niet akkoord ging met een bod van 1,5 miljoen euro van Eibar, zou het kunnen dat de transfersom die Espanyol betaalde zelfs nog lager ligt.

Volgens Sport.es en Marca betaalde Espanyol 1,15 miljoen euro voor Duarte. Dat zou echter verrassend weinig zijn, aangezien Club in een eerdere onderhandelingsfase een hoger bod van Eibar nog van tafel veegde. Naast de transfersom beschikt Club ook over een doorverkooppercentage, maar exacte cijfers daarover worden sowieso niet vrijgegeven.

Als Duarte fit genoeg geacht wordt, kan hij zondag een droomdebuut maken op Bernabéu. “Dat zou geweldig zijn”, reageert Duarte. “Ik wil alleszins mijn verantwoordelijkheid nemen en ga er alles aan doen om zo snel mogelijk tussen de lijnen te staan.” Bij Real Madrid loopt hij zondag landgenoot Keylor Navas tegen het lijf.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.