Brugse keepers pakken uit met opvallende scheenbeschermers

Brugse keepers pakken uit met opvallende scheenbeschermers

10 januari 2016 07:10 - Sébastien Bruzzese zakte naar Jan Breydel af als tweede keeper, maar werd door de belabberde prestaties van Sinan Bolat al snel de belangrijkste man tussen de blauw-zwarte palen. Met de komst van Ludovic Butelle komt daar mogelijk verandering in. Eén ding hebben beide doelmannen alvast gemeen: opvallende scheenbeschermers.

“Je moet een doel stellen voor je het kan bereiken”, prijkt er naast de geboortedatum van Bruzzese op zijn scheenlappen (zie foto). En ook de 32-jarige nieuwkomer van Angers heeft een opvallende boodschap op zijn scheenbeschermers. Butelle heeft namelijk de hoofden van zijn twee kinderen op zijn scheenlappen laten plaatsen. Een mooi gebaar!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.