Butelle: “Ik wil mij heel snel aanpassen”

Butelle: "Ik wil mij heel snel aanpassen"

16 januari 2016 20:38 - Michel Preud’homme schoof Sébastien Bruzzese een plaatsje achteruit om Ludovic Butelle zijn kans te geven. De 32-jarige Fransman bewees meteen dat hij heel wat kwaliteiten in huis heeft.

“Butelle straalt rust uit en dat is heel belangrijk met zo’n jonge verdediging”, aldus Preud’homme na de met 3-0-gewonnen wedstrijd tegen Moeskroen. Ook Ludovic zelf was erg tevreden met zijn debuut. “Ik ben blij met de winst. Het voelt goed om deel uit te maken van een ploeg die zoveel doelpunten scoort”, vertelt de ex-keeper van Angers aan Proximus 11.

“Ik heb wel nog tijd nodig om mijn ploegmaats te leren kennen, maar ik wil mij heel snel aanpassen. Ik hoop nog vaker beslissend te kunnen zijn op de belangrijke momenten”, besluit een strijdvaardige Butelle.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.