Butelle laat zien dat hij met een bal overweg kan

Butelle laat zien dat hij met een bal overweg kan

08 januari 2016 05:30 - Ludovic Butelle stond donderdag voor het eerst tussen de palen bij Club Brugge. De 32-jarige Fransman mocht in de tweede helft opdraven tegen AZ en hield zijn netten voor een eerste keer schoon.

Serge Le Dizet, assistent-trainer bij ex-ploeg Angers, gaf onlangs in Sport/Voetbalmagazine aan dat Butelle naast reflexen ook over goeie voeten beschikt. Voorlopig konden we dat nog maar één helft aanschouwen, maar in een filmpje op Twitter geeft de nieuwe goalie alvast een voorsmaakje van zijn balbehendigheid.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.