Butelle: “Onszelf in de problemen gebracht”

Butelle Onszelf in de problemen gebracht

21 januari 2016 23:06 - Ludovic Butelle had afgelopen weekend tegen Moeskroen al een goeie prestatie neergezet, maar in de Ghelamco Arena zagen we hem pas écht aan het werk. De 32-jarige Fransman bewees dat hij een prima sluitstuk is en werd zelfs tot man van de match bekroond.

“Natuurlijk ben ik ontgoocheld”, opent Butelle zijn interview bij PlaySports. “We hebben lang met tien man moeten spelen en dat is niet evident. Ik denk dat we te laag zijn gaan voetballen, waardoor we onszelf in de problemen hebben gebracht.”

Club slikte zijn twee tegendoelpunten via een deviatie, hetgeen altijd jammer is voor een doelman. “Dat is inderdaad vervelend, maar dat komt omdat we iets te laag stonden”, verklaart Butelle. “De terugmatch is sowieso open, alles kan nog”, gaat hij verder. “Of ik te vroeg van mijn lijn was bij de strafschop van Kums? Ik koos gewoon de goeie hoek”, besluit Butelle.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.