Butelle schenkt Angers-fans mooi afscheidscadeau

Butelle schenkt Angers-fan mooi afscheidscadeau

03 januari 2016 16:16 - Na een uitstekende eerste seizoenshelft verliet Ludovic Butelle Angers voor Club Brugge. Een jammerlijke beslissing voor de Franse fans. Zij zien met de 32-jarige doelman immers een absolute sterkhouder vertrekken.

Butelle hield dit seizoen al elf keer zijn netten schoon en doet zo even goed als Manuel Neuer van Bayern München. Daardoor heeft het ervaren sluitstuk een groot aandeel in de huidige derde plaats van Ligue 1-revelatie Angers.

Toch kwam Butelle naar Jan Breydel. Hij ziet blauw-zwart als zijn laatste kans om een prijs te pakken en kan er zijn financiële situatie aanzienlijk verbeteren. Om de fans van Angers te bedanken, schenkt hij zowel zijn keepershandschoenen als uitrusting aan een fan die zijn Twitter-boodschap retweet. Zijn zoontje etaleert de te winnen prijzen.

Nu Club op winterstage vertrokken is, heeft Butelle ook voor het eerst kunnen kennismaken met zijn nieuwe ploegmaats. Daarnaast had hij een eerste boodschap voor de Brugse fans. 

“Ik ben erg blij dat ik bij Club Brugge heb getekend. Ik kijk ernaar uit om mijn nieuwe ploegmaats te leren kennen”, aldus Butelle.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.