Carlos Bacca krijgt mooie bekroning

Bacca krijgt mooie bekroning voor zijn sterke jaar

04 januari 2016 05:10 - Carlos Bacca verliet afgelopen zomer Sevilla voor AC Milan. Een transfer waar zo’n 30 miljoen euro mee gemoeid was. Toch zullen de Italianen allesbehalve spijt hebben van hun aankoop.

De ex-spits van Club Brugge vond dit seizoen al 8 keer de weg naar doel voor AC Milan en heeft zich in geen tijd in de harten van de Rossoneri-aanhang gespeeld.

In combinatie met de Europa League-winst bij ex-ploeg Sevilla, waarin Bacca twee keer scoorde tegen Dnipro Dnipropetrovsk (3-2), kan de Colombiaanse goalgetter dus op een uitstekend jaar terugkijken.

Die sterke prestaties leveren Bacca de titel van Colombiaans speler van het jaar 2015 op. Dat meldt El Tiempo. Jeison Murillo (centrale verdediger Inter) en Teofilo Gutierrez (spits bij Sporting Lissabon) vervolledigen het podium. Bij deze een welgemeende proficiat van de blauw-zwarte aanhang, Carlos!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.