Castelletto verhuist naar KV Kortrijk

Castelletto verhuist naar KV Kortrijk

22 januari 2016 07:03 - Ondanks het feit dat Oscar Duarte blauw-zwart naar alle waarschijnlijkheid verlaat, hoeft Jean-Charles Castelletto niet langer bij Club te blijven. Met de komst van Benoît Poulain zou hij sowieso niet op veel speelgelegenheid kunnen rekenen.

Met Bjorn Engels, Brandon Mechele, Stefano Denswil en nu ook Benoît Poulain in de rangen, acht Club het niet langer nodig om Jean-Charles Castelletto nog op Olympia te houden.

Eerder werd de 20-jarige Fransman al gelinkt aan een uitleenbeurt aan  Westerlo, maar het is KV Kortrijk dat aan het langste eind trekt. Volgens Het Laatste Nieuws trekt Castelletto eerstdaags op huurbasis richting het Guldensporenstadion. Zo kan hij in Brugge blijven wonen, hetgeen de doorslag gaf in zijn beslissing. Volgens Het Nieuwsblad is er geen aankoopoptie in het contract opgenomen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.