Castillo meteen bepalend in eerste wedstrijd

Castillo meteen bepalend in eerste wedstrijd

18 januari 2016 07:21 - Nicolas Castillo werd afgelopen zomer voor een seizoen uitgeleend aan Serie A-promovendus Frosinone Calcio, maar ruilde de Italiaanse club in onderling overleg voor ex-ploeg Universidad Católica. De Chileense club hoopt immers om onder impuls van de Brugse aanvaller kampioen te worden.

Zondagnacht speelde Universidad Católica zijn eerste wedstrijd van het seizoen tegen Deportes Iquique. Castillo stond meteen in de basis en maakte de negentig minuten vol.

De brilscore bleef lang op het bord staan, maar twintig minuten voor tijd veranderde een gesloten match in kansen voor zowel de thuis- als uitploeg. Zo kwamen Castillo & co in de 70ste minuut op achterstand.

Nog geen vijf minuten later werd de 22-jarige huurling van blauw-zwart tegen de grond gewerkt in de zestien. Strafschop. Een koud kunstje voor – jawel – Castillo. De aanvaller scoorde zo voor het eerst in een officiële wedstrijd sinds zijn hattrick voor Club tegen Westerlo, die dateert van 9 november 2014. Even later kwam Universidad Católica zelfs op voorsprong, maar net voor affluiten zorgde Villalobos, eveneens vanop de stip, nog voor de gelijkmaker.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.