Club aanvaardt schorsingsvoorstel Cools

Club aanvaardt schorsingsvoorstel Cools

23 januari 2016 07:03 - Dion Cools verhinderde donderdagavond dat AA Gent al na 23 minuten op voorsprong kwam. Hij sloeg de stift van Kums uit doel en kreeg een rode kaart. Vrijdag kon je op BlauwZwartFans al lezen dat het Bondsparket van de KBVB een schorsing van één speeldag en 400 euro boete vorderde.

Intussen is bekend dat Club Brugge het voorstel van het Bondsparket aanvaard heeft. Dat weet Het Laatste Nieuws. Daardoor moet Cools aan de kant blijven in de thuiswedstrijd tegen Lokeren, die op zondag 31 januari wordt afgewerkt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.