Club brengt bod uit op linksachter

Club brengt bod uit op linksachter

28 januari 2016 07:15 - Tot nu toe was de wintermercato relatief rustig bij Club Brugge. Ludovic Butelle (Angers) en Benoît Poulain (Kortrijk) werden binnengehaald en Victor Vazquez (Cruz Azul) en Oscar Duarte (Espanyol) zochten andere oorden op. Maar mogelijk trekt blauw-zwart nog een speler aan.

Zo zou Club een bod hebben uitgebracht op Lionel Carole. Dat meldt FootMercato. Carole is een 24-jarige linksachter die momenteel uitkomt voor Galatasaray. In het verleden speelde hij onder meer voor Troyes en Benfica. Bij de Turkse landskampioen kwam hij met 557 speelminuten echter niet al te veel aan de bak.

Toch lijkt de kans dat Carole effectief naar Jan Breydel komt eerder klein. Galatasaray is immers vastberaden om de Franse verdediger niet te laten gaan tijdens de winter. Hij heeft er overigens nog een contract tot 2019.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.