Club doet Dierckx nieuw voorstel

Club doet Dierckx nieuw voorstel

23 januari 2016 07:21 - Tuur Dierckx verzamelde dit seizoen 610 speelminuten tot dusver en vond daarin 5 keer de weg naar doel. Enkel Jelle Vossen (8) en Abdoulay Diaby (11) zijn doeltreffender bij blauw-zwart. Club wil zijn flankaanvaller dan ook een nieuw voorstel doen.

Volgens HLN wil Club het contract van Dierckx openbreken. De 20-jarige vleugelspits ligt momenteel nog tot 2017 onder contract, maar daar wil blauw-zwart dus zo snel mogelijk verandering in brengen.

Het is echter niet zeker dat Dierckx op de verbeterde overeenkomst zal ingaan. De aanvaller is bezig aan zijn derde seizoen bij de A-kern, maar heeft door de grote concurrentie nog altijd geen uitzicht op een basisplaats. In het bekerduel tegen Gent moest hij zelfs in de tribune plaatsnemen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.