Club en Anderlecht strijden om Genks talent

Club en Anderlecht strijden om Genks talent

11 januari 2016 07:25 - Doet de naam Dante Vanzeir nog een belletje rinkelen? De 17-jarige speler van KRC Genk zorgde er op het WK voor de U17 te Chili in zijn eentje voor dat de jonge Rode Duivels met een bronzen medaille aan de haal gingen.

Club Brugge had met Jens Teunckens (doelman), Laurent Lemoine (verdediger), Terry Osei-Berkoe (aanvaller) en Dennis Van Vaerenbergh (aanvaller) vier youngsters die deel uitmaakten van de succesvolle WK-campagne van de nationale U17.

Eén van de meest opvallende spelers bij de Belgen was ongetwijfeld Genk-speler Vanzeir. Hij bekroonde zijn sterke toernooi met twee treffers in de met 3-2 gewonnen kleine finale tegen Mexico. Toch lijkt de kans klein dat de talentvolle jeugdspeler straks in de Cristal Arena schittert. Vanzeir wilde zijn contract namelijk niet verlengen en mocht bijgevolg niet mee op stage.

Vanzeir kan op zowel binnen- als buitenlandse interesse rekenen en wordt zelfs door absolute topclubs als Tottenham, Wolfsburg en Inter Milan op de voet gevolgd. In België informeerden zowel Club Brugge als Anderlecht naar de voorwaarden van de Genk-spits. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.