Club-fans decoreren Spaanse stadionmuren

Club-fans decoreren Spaanse stadionmuren

08 januari 2016 07:22 - Dat Club Brugge over een trouwe aanhang beschikt, is algemeen geweten. Zélfs op winterstage duiken er geregeld enkele blauw-zwarte supporters op. Zo ook tijdens de oefenwedstrijd tegen AZ.

Donderdagmiddag was het Los Barrios stadion het decor voor een oefenpot tegen de manschappen van John van den Brom. Het werd uiteindelijk 2-2 in een match waarin Michel Preud’homme volop experimenteerde. Zo bracht hij maar liefst 21 spelers tussen de lijnen. Enkel Tuur Dierckx nam beide helften voor zijn rekening.

Frank Eeckhout, Rita Lambert en Danny Wille waren van de partij en decoreerden de stadionmuren met gepersonaliseerde spelersvlaggen. Het drietal volgt Club naar goede gewoonte zélfs op winterstage. En ook die hard-fan Sven (foto helemaal onderaan) tekende, eveneens mét vlag, present. RESPECT!

Ook diehard-fan Sven tekent present in Sotogrande

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.