Club had ook Jupiler Pro League-doelman in het vizier: “Stond op shortlist MPH”

Club had ook Jupiler Pro League-doelman in het vizier: "Stond op shortlist MPH"

08 januari 2016 17:56 - De afgelopen weken werden er tal van doelmannen aan Club gelinkt. Denk maar aan Cabral (Napoli), Eduardo (Dinamo Zagreb), Ryan (Valencia), Lecompte (Lorient) en Butelle (Angers). Intussen blijkt echter dat ook een keeper uit de Belgische competitie een serieuze optie was.

STVV-doelman William Dutoit vertelt immers dat Club Brugge interesse in hem had. “Ik weet dat ik onlangs op de shortlist van Michel Preud’homme stond. Hij hield nog drie namen over en daar zat ik bij”, vertelt de 27-jarige doelman.

Maar uiteindelijk werd het dus Ludovic Butelle van Angers. “Het zij zo. Maar het feit dat iemand als Preud’homme me aangevinkt heeft, is een teken dat ik goed bezig ben. Hij is één van de beste keepers van de wereld geweest en kent het vak”, besluit Dutoit in Het Belang van Limburg.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.