Club heeft akkoord over Serie A-middenvelder

Club heeft akkoord met Serie A-middenvelder

30 januari 2016 06:00 - Vrijdag kon je op BlauwZwartFans al lezen dat Club een bod had uitgebracht op Nenad Krsticic. Intussen is er een akkoord tussen blauw-zwart en Sampdoria.

Volgens Het Laatste Nieuws heeft Club een akkoord bereikt over Krsticic. Blauw-zwart en Sampdoria zouden het eens zijn over een huurakkoord (met aankoopoptie), maar Club wacht nog op een overeenkomst met de speler zelf.

De 25-jarige Serviër was van 2012 tot 2014 basisspeler bij de Italiaanse eersteklasser, maar werd vorig seizoen uitgeleend aan tweedeklasser Bologna. Omdat Krsticic ook dit seizoen nog niet op speelgelegenheid kon rekenen bij Sampdoria, krijgt de linksvoetige centrale middenvelder zijn kans bij Club.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.