Club heeft opnieuw aanvaller in het vizier

Club heeft opnieuw aanvaller in het vizier

23 januari 2016 19:54 - Omdat Leandro Pereira nog niet kon overtuigen in Brugse loondienst en hij door een enkelblessure nog een tijdje in de lappenmand ligt, is de kans reëel dat blauw-zwart nog een aanvaller aantrekt.

Eerder werd er al onderhandeld met Deniss Rakels, maar in dat dossier trekt Reading wellicht aan het langste eind. Als de Letse international daadwerkelijk naar de Engelse tweede klasse trekt, zoekt één van Readings andere spitsen mogelijk andere oorden op.

Orlando (Carlos) Sá is een 27-jarige Portugees en vaste basisspeler bij Reading. Hij trof dit seizoen 5 keer raak in 19 aantredens (16 basisplaatsen en 3 keer als invaller). Eerder in zijn carrière vond hij 13 keer de weg naar doel voor zowel Legia Warschau als Limassol. Volgens het Engelse GetReading zijn Club Brugge, AEK Athene en Maccabi Tel Aviv geïnteresseerd in Orlando Sá.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.