Club heeft vlot scorende spits in het vizier

Club heeft vlot scorende spits in het vizier

13 januari 2016 19:20 - Leandro Pereira kon tot dusver nog niet overtuigen en stond op winterstage voor zijn ‘examenweek’. Die viel echter in het water door een vervelende enkelblessure. Mogelijk zoekt Club daardoor nog naar extra aanvallend geweld.

Blauw-zwart zou volgens de RTBF Deniss Rakels op het oog hebben. De 23-jarige Let komt momenteel uit voor Cracovia Krakau en vond dit seizoen 15 keer de weg naar doel in 20 matchen.

Daarnaast verzamelde Rakels al 15 caps voor Letland. Hij komt het best tot zijn recht op de linksbuiten, maar kan ook op de rechtsbuiten of als diepe spits uit de voeten.

Ook Legia Warschau, Reading en het Russische FC Ufa zouden volgens Poolse bronnen interesse hebben in Rakels. Eerder raakte al bekend dat de 18-jarige Joe Gallardo, eveneens een aanvaller, sinds dinsdag mag testen bij de Brugse beloften.

Maak kennis met Deniss Rakels

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.