Club houdt polyvalente middenvelder in de gaten

Club houdt polyvalente middenvelder in de gaten

04 januari 2016 14:38 - Ludovic Butelle is de eerste (en mogelijk enige) winterversterking van Club Brugge. Als er zich opportuniteiten voordoen, wil blauw-zwart zich echter ook op andere posities versterken.

Zo zou Ruben Yttergård Jenssen volgens iTromsø in beeld zijn bij Club. De 27-jarige middenvelder komt momenteel uit voor FC Kaiserslautern, die de achtste positie innemen in de Duitse tweede klasse.

De 34-voudige Noorse international wil zijn contract niet verlengen bij de Duitsers en mikt op een transfer. Naast Club zijn ook Standard (die hem overigens in 2007 al naar Luik wilden halen), AZ, Groningen, Sheffield Wednesday, Trabzonspor, Heerenveen en enkele clubs uit de Bundesliga geïnteresseerd.

Door zijn polyvalentie zou de middenvelder zowel de positie van Timmy Simons als die van Ruud Vormer aankunnen. Zelfs op de flank kan Jenssen zijn mannetje staan, al heeft Club daar op dit moment al heel wat alternatieven.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.