Club-huurling weigert om 50 euro boete te betalen

Club-huurling weigert om 50 euro boete te betalen

15 januari 2016 06:06 - Nicolas Castillo, die tot het einde van het seizoen bij ex-ploeg Universidad Católica gestald wordt, weigerde onlangs om een boete van 50 euro te betalen.

De 22-jarige Chileen werd in januari vorig jaar in de Gulden-Vlies­laan te Brugge met 62 kilometer per uur geflitst waar de maximumsnelheid 50 bedroeg. Geen al te grote snelheidsovertreding en bijgevolg ook geen al te hoge boete voor iemand die met een Porsche Boxster rijdt.

Toch betaalde Castillo de minnelijke schikking van 50 euro niet. Daarom werd hij opnieuw gedagvaard. Aangezien de aanvaller momenteel in thuisland Chili vertoeft, stuurde hij zijn kat naar de rechtbank. Castillo werd dan ook bij verstek veroordeeld. Dat weet Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.