Club laat zich uit over eventuele terugkeer De Sutter

Club laat zich uit over eventuele terugkeer De Sutter

29 januari 2016 08:08 - Tom De Sutter beleefde tot dusver niet al te veel plezier aan zijn transfer naar Bursaspor. De 30-jarige aanvaller komt er nauwelijks aan spelen toe en wacht nog altijd op (een deel van) zijn centen.

De Sutter scoorde donderdagavond zijn eerste doelpunt voor Bursaspor en bezorgde de Turkse club op die manier een 2-3-zege in het bekerduel tegen Eskişehirspor.

Toch wil De Sutter vertrekken in Turkije. Als Bursaspor tegen maandag de ex-spits van blauw-zwart nog altijd niet betaald heeft, wordt De Sutter een transfervrije speler. In dat geval is een overgang naar Club Brugge een aannemelijke optie als we de makelaar van de spits mogen geloven.

Maar volgens Het Nieuwsblad zijn ze bij Club Brugge duidelijk over De Sutter. “Een mogelijke terugkeer is niet aan de orde”, klinkt het. Er zou wel nog altijd naar een vervanger voor Leandro Pereira gezocht worden. Als De Sutter niet bij Club terechtkan, zou hij graag naar de MLS verkassen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.