Club misloopt wellicht transferdoelwit

Club misloopt wellicht transferdoelwit

21 januari 2016 08:50 - Club Brugge heeft tot dusver geen al te drukke wintermercato achter de rug. Victor Vazquez ruilde zijn blauw-zwarte shirt voor dat van Cruz Azul en Ludovic Butelle (Angers) en Benoît Poulain (Kortrijk) werden binnengehaald. Al zou Club graag ook nog een spits aantrekken.

Zo geraakte eerder al bekend dat blauw-zwart concrete interesse vertoonde in Deniss Rakels, die zelf aangaf dat hij onderhandelde met Club. Maar de 23-jarige spits komt wellicht niet richting Jan Breydel.

Volgens het Poolse Sportowefakty trekt Rakels immers naar Engelse tweedeklasser Reading. De onderhandelingen met de Letse international, die dit seizoen al 15 keer scoorde in 20 matchen voor het Poolse Cracovia, zouden momenteel in de laatste fase zitten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.