Club pakt 3 punten na evenwichtige wedstrijd

Club pakt 3 punten na evenwichtige wedstrijd

31 januari 2016 19:52 - Club Brugge heeft ook zijn derde competitiewedstrijd na de winterstop tot een goed einde gebracht. Jan Breydel kreeg geen hoogstaand voetbal te zien, maar blauw-zwart heeft wel opnieuw drie belangrijke punten op zak.

Na een gelijkopgaande start was het Lokeren dat de score opende. Al na 11 minuten werd een vrijschop door Harbaoui in doel gewerkt. De Tunesiër scoorde echter vanuit buitenspelpositie.

Club bleef niet bij de pakken zitten en reageerde meteen. Door twee afgeweken schoten van Refaelov ging blauw-zwart nog voor de rust op en over de Waaslanders.

In de tweede helft een gelijkaardig spelbeeld. Club ging op zoek naar een derde doelpunt, maar was te slordig in de passing om het Lokerse blok nogmaals te ontwrichten. Leekens en zijn manschappen loerden op de counter, maar slaagden er zelden in om Butelle echt te bedreigen.

Club bezorgt Lokeren zo zijn eerste uitnederlaag sinds 2 oktober 2015 (2-0 tegen Oostende onder Bob Peeters) en pakt zelf 9 op 9 in de tweede seizoenshelft. Woensdag wacht een nieuwe thuiswedstrijd in de halve finale van de Beker van België tegen Gent.

Samenvatting Club Brugge – Lokeren

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.