Club-spelers keuren de nieuwe grasmat

Club-spelers keuren de nieuwe grasmat

16 januari 2016 07:28 - Na de laatste thuiswedstrijd tegen Anderlecht was de grasmat in het Jan Breydelstadion dringend aan vernieuwing toe. Club is wat dat betreft niet aan zijn proefstuk toe. Het is immers al de zevende keer in drie jaar tijd dat het speelveld vervangen moest worden.  

Maar momenteel ligt het Brugse terrein er weer piekfijn bij. Een dag voor de match tegen Moeskroen werd er voor het eerst op de nieuwe grasmat getraind. De reacties waren unaniem positief.

Met de huidige weersomstandigheden belooft het alvast een stevige eerste test te worden voor het kersverse speelveld. Club speelt zaterdagavond om 18u tegen Moeskroen en Cercle ontvangt zondag om 15u Seraing in Jan Breydel.

Meanwhile in Jan Breydel

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.