Club stalt spits bij Tsjechische eersteklasser

Club stalt spits bij Tsjechische eersteklasser

21 januari 2016 08:04 - De blauw-zwarte spelerskern is momenteel erg breed en het is dan ook logisch dat er heel wat Club-spelers op huurbasis actief zijn. Zo ook Valerijs Sabala, die naar verluidt andere oorden opzoekt.

De 21-jarige Sabala streek twee jaar geleden neer in Jan Breydel, maar speelde nog geen minuut voor het eerste elftal. De Letse international werd jaar na jaar uitgeleend en belandde dit seizoen bij Miedz Legnica, een Poolse tweedeklasser waarbij hij 3 keer scoorde in 9 optredens.

Volgens het Poolse 90minut zal de Brugse aanvaller het seizoen echter uitdoen bij 1.FK Pribram, de negende in de Tsjechische eerste klasse. De jonge aanvaller zou aangestuurd hebben op een vertrek bij Miedz Legnica omdat de Poolse club slechts op de elfde plaats in het klassement staat. Bij 1.FK Pribram hoopt Sabala zijn niveau op te krikken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.